Het beroemde Café Hammingh

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wie naar Groningen gaat, zal vast en zeker een stop maken bij café Hammingh. Café Hammingh is gelegen langs de waterweg Reitdiep en staat op de dijk in Groningen. De beheerders hebben vanaf de bouw van het café in 1876 de traditionele huiskamersfeer van de negentiende eeuw behouden, waardoor het gebouw ook behoort tot de historische bezienswaardigheden van Groningen.

In café Hammingh kun je terecht voor het ontbijt, lunch en diner. De gerechten zijn traditioneel, simpel en vooral betaalbaar. Enkele toppers zijn de overheerlijke mosterdsoep, stamppot en niet te vergeten de verse salades. Klanten voelen zich altijd welkom en hebben een mooi uitzicht op het kanaal en het bootverkeer.

Bij café Hammingh is iets te vinden voor ieder wat wils. Ben je iemand die naast lekker eten ook houdt van online spelen of gokken, maak dan gebruik van de gratis wifi en bekijk de iphone slots voor wat entertainment tijdens uw bezoek aan Groningen. De meeste bezoekers zijn mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, kunst en cultuur. Daarnaast komen er ook mensen langs die graag dineren op een romantische en rustgevende plek. Studenten gaan vaak langs in dit café om even te ontspannen.

Verder is het café geschikt voor haast elke gelegenheid. Koppels kunnen er terecht voor een romantische avond, maar ook vrienden die gezellig willen borrelen, genieten van een leuke avond. Café Hammingh is de plek die je na een lange dag of vergadering tot rust zal brengen. Ook wandelaars en fietsers nemen graag een pauze op deze bijzondere plek. Kortom, café Hammingh is dé ontmoetingsplek in Groningen.

Klik op de link voor meer informatie over de streek in en rond Groningen.